Ξενάγηση 47ου Νηπιαγωγείου στις εγκαταστάσεις μας.

Τον Ιούνιο που μας πέρασε είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο εργαστήριο μας το 47 νηπιαγωγείο. Έτσι με μεγάλη ανυπομονησία υποδεχτήκαμε τους μικρούς μας φίλους και προβάλαμε slides και βίντεο σχετικα με την μελισσοκομία και τα προιόντα κυψέλης. Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να δουν και πώς συμπεριφέρονται οι μέλισσες στην κυψέλη, μέσω μιας κυψέλης παρακολούθησης.
Οι εντυπώσεις πολύ καλές !!! Εξεπλάγην και εγώ και ο αδερφός μου, με το επίπεδο γνώσης των μικρών μας επισκεπτών. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε προηγουμένως, τις ερωτήσεις που θα ακολουθούσαν. Τα παιδιά είχαν μπεί στο κλίμα και βλέπαμε μπροστά μας πολλούς υποψήφιους μελλοντικούς μελισσοκόμους. Σαφώς υπήρχαν και τα ευτράπελα. Ειδικά σε μια ερώτηση μου για το αν ξέρουνε το τι είναι ο κηφήνας, ένα παιδάκι ανυπόμονο πετάχτηκε και είπε ξέρω.

τι είναι ρώτησα?
ο πατέρας μου απάντησε ?
γιατί είναι ο πατέρας σου ρώτησα ξανά?
γιατί η μαμά έτσι τον φωνάζει όλη μέρα.

Αφού λοιπόν τελείωσαν τα βίντεο και τα slides, συνέχεια είχαν τα τραγούδια με τις μέλισσες και ο χορός. Ακολούθησε ένα διάλλειμα για φαγητό και γλυκό και μοιράστηκαν σε όλα τα παιδάκια μέλι, γύρη και ζωγραφιές με μέλισσες. Η χάρα τους μεγάλη, η δικιά μας όμως μεγαλύτερη μιας και είχαμε την ευκαιρία να νιώσουμε και εμείς για μια ακόμη φορα παιδιά. Θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαίτερα τις δασκάλες του 47ου νηπιαγωγείου, για την πρωτοβουλία που είχαν να μας επισκεφτούν αλλά και για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν στην μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ένα λοιπόν πολύ μεγάλο μπράβο και μια ευχή να συνεχίσουν ακάθεκτες σε πείσμα των καιρών το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις