Ezi Queen


Καλό μήνα!!!!



Μετά απο ώριμη σκέψη και βλέποντας αρκετούς συναδέλφους να το χρησιμοποιούν με πολύ μεγάλη επιτυχία στη παραγωγή βασιλικού πολτού αλλα και βασιλισσών αποφασίσαμε να το προμηθετούμε και εμείς. Η αρχική εικόνα μάλλον πολύπλοκη μιάς και δεν υπάρχει ένα εγχειρίδιο οδηγιών σχετικά με το τι πάει και που. Επίσης δεν υπάρχει και ένας πίνακας να ενημερώνει για την διαδικασία παραγωγής και τον χρόνο που απαιτείται. Τα αναφέρω γιατί μου έκαναν κακή εντύπωση αν λάβει κανείς υπόψη το κόστος αποκτησης του. Μπορεί βέβαια αυτό να ισχύει για την Ελλάδα που όλα γίνονται στο πόδι και όχι για τις άλλες χώρες. Οσον αφορά την δοκιμή δεν έχουμε κάνει ακόμα, αλλά σύντομα θα υπάρξει ανάλογη ανάρτηση. Τέλος για όσους το προμηθετούν υπάρχουν αρκετά βιντεάκια στο youtube όπου μπορεί να γινει κατανοητό.

Σχόλια

  1. Βασιλη τις ευχες μας!!!

    Μην απογοητευεσαι ο π. Ευαγγελος θα ειναι βοηθος σου και ολοι εμεις ...οποια απορία εχεις ειμαστε εδω,μην ξεχνας οι μελισσομπλοκαδες ειναι οικογενεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα βρείς πολλά βίντεο στο youtube

    http://www.youtube.com/results?search_query=ezi+queen&aq=0&oq=ezi+q

    Αφού την χρησιμοποιήσεις, μετά πές μας εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ πρακτικη μεθοδος.υπομονη και θα δεις μονος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστόφορε είχα καλό δάσκαλο τον Σάκη http://melisakis.blogspot.com/ ο οποίος μου εξήγησε πολλά πράγματα και ακόμα μέσω του blog δεν το έχω ευχαριστήσει. Σάκη ευχαριστώ όταν έρθεις πάλι Πάτρα περιμένω τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις